KLBK - Karcagi Labdarúgó Baráti Kör
google-site-verification: google0fec882942f13186.html
Menü
 
SZAVAZÁS
Lezárt szavazások
 
HAJRÁ KARCAG!
HAJRÁ KARCAG!
 
Brain Drain: Karcagi Labdarúgó Induló
 
FRISS HÍREK
FRISS HÍREK : AZ AKARAT DIADALA VOLT!

AZ AKARAT DIADALA VOLT!

Kukucska  2019.09.29. 15:48

Eljött hát újra a DERBY napja, Kisújszállás ellen a KUNSÁGI EL CLASSICÓ!


Borongós, esőre hajló, de kellemesen enyhe idő várta a mérkőzésre érkező hazai és vendég szurkolókat, ezen a szombat délutánon. Szépen gyülekezett a nagyérdemű közönség, de most két hasonló erejű, szmszédvár  két nagyon elszánt és motivált csapat összecsapására került sor, és ez ugye itt a Megye I-ben nem mindíg megszokott dolog.

Jó formába lendült a Kisúj, hiszen az elmúlt héten kilencet vágott a Fegyverneki hálóba, mi sem panaszkodhattunk, a két héttel ezelőtti sokkból feltámadva Jánoshidáról hoztuk el a nagyon fontos három pontot, meggyőző magabiztos játékkal.

A vendégek szakvezetője sérültjeik hiányára panaszkodott, nos ezen a téren mi sem voltunk jobb helyzetben, hiszen Szívós Gyuszi és Kis Sanyi még mindíg sérültet jelentett, Belényesi Laci családi elfoglaltsága miatt nem lehetett itt, Kovács Laci igaz már leült a kispadra, de játéka kérdéses volt, valamint Szívós Gergő egész héten megfázásával küzdködött, nem is igazán érezte jól magát még a mérkőzés kezdetekor sem, valamint Erdei Tibi a bajnokság kezdete óta nem tudott a csapattal edzeni munkahelyi elfoglaltságai miatt. Arról már nem is beszélve, hogy ügyeletes gólvágónk Hajdú Zsolti egy letöltött éjszakai műszak után lett a kezdő csapat tagja. Nos, hogy egy jó hírt is közöljek, pénteken Domokos Attila is belépett a NŐS férfiak sorába, hiszen ekkor kötött házasságot szíve választottjával. Sok boldogságot és szép hosszú életet kívánunk az ifjú párnak!

Szépen gyülekeztek a nézők a mérkőzés kezdetére talán voltunk olyan 200-an.

 

KARCAGI SE - KISÚJSZÁLLÁSI SE  2 :1  (1:0)

 

KARCAGI SE : FEKETE LÁSZLÓ - TÓTH KÁLMÁN, TERJÉK PÉTER, SZŐKE NORBERT, BALAJTI JÁNOS - LÁZÓK SÁNDOR, SZENTANNAI ZOLTÁN, SZÍVÓS GERGŐ, DOMOKOS ATTILA  -  HAJDU ZSOLT, BALLÓK BENCE

CSERÉK : TASI GERGŐ,KOVÁCS LÁSZLÓ,KIS ATTILA,ERDEI TIBOR,BURAI DEZSŐ,VITÁLIS MÁRTON, KAPITÁR MIKLÓS.

EDZŐ . OROSZ ISTVÁN

Nagyon intenzíven, kitünő iramban kezdődött a mérkőzés, a vendégek főleg a szélvészgyors szélsőiknek köszönhetően formás támadásokat kezdeményeztek ami kissé váratlanul érte a hazai csapatot. eltelt vagy 10 perc, mire kiegyenesedtek a harcvonalak, itt is ott is helyzetek bizonyították, itt kérem komoly küzdelem várható, és az is lett.

A Megyei szinvonaltól és ritmustól sokkal magasabb hőfokon égtek a csapatok. Akár melyik oldalt nézzük, mindkét csapat elsősorban a gólszerzésre összpontosított, így volt dolga a védelmeknek bőven.

Mindkét oldalon többször is a szerencsének volt köszönhető ,hogy az aktuálisan támadó csapat nem szerezte meg a vezetést, ám ahogy telt az idő hamarosan eljött a mi időnk.

18. perc. DOMOKOS ATTILA iramodott meg a bal oldalon, és egy nagyon pontos labdát adott középre, a védők közül nagyon jó ütemben kilépő HAJDU ZSOLT lábára, aki az átvételt követően két lépés után a kilépő kapus melett a bal alsó sarokba lőtt. 1 : 0!

Kissé megzavarodott az addig magabiztosnak tűnő vendég gárda,  ezért többször is kecsegtető lehetőség nyílt támadóink előtt, de vagy egy elrontott passz, vagy elhibázott csel mindíg útját állta az újabb gólszerzésünknek. Persze nem tétlenkedtek a vendégek sem és miután felocsúdtak a kábulatból amit a bekapott gól okozott, újra nagy elánnal vetették magukat a mérkőzésbe, amit több szép támadás , és egy kapufa is igazol.

El kezdett esni az eső, így gyorsabb, csúszósabb lett a játéktér!

Igazán élvezetes , nagy iramú volt a mérkőzés eddigi szakasza, mindkét csapat próbálta tudása legjavát nyújtani, szó szerint tűzbe, lázba hozva mindkét szurkoló tábort. Teljesen nyílt volt a mérkőzés, tudni lehetett, még nem dőlt el a mérkőzés az első félidőben megszerzett előnnyel.

A szünetben  a megszokottak szerint tombola sorsolás került megrendezésre a KLBK és támogatói segítségével, ahol ezúttal is értékes ajándékok kerültek kisorsolásra!

A második félidő ott folytatódott, ahol az első véget ért. Mindkét csapat sok futásra alapozott a támadójátékot illetően, ezért izgalmas, lüktető volt a játék.

A játék intenzitásából adódóan több is volt a hiba, ez vezetett némileg váratlanul a vendégek egyenlítő találatához.

51. perc.Némileg fölöslegesen szabálytalankodtunk a saját büntető területünkön belül a cselezgető vendég támadóval, vitathatatlanul 11-est ért. Csikós higgadtan a jobbra vetődő Fekete Laci melett a bal alsóba lőtt. 1 : 1!

Ha lehet még jobban felélénkült a játék, hiszen szinte a középkezdés után azonnal visszavehettük volna a vezetést, de HAJDU ZSOLT lövése a kapufán csattant.

Nagy volt az iram, feszült a hangulat, a vendégek "edzője" többek között arra vetemedett, hogy vízzel lelocsolta az éppen akkor előtte elfutó játékosunkat, amiért csak sárga lapos figyelmeztetést kapott. Több keményebb összecsapás is volt, nem kímélték egymást a harcoló felek, szerencsére mi higgadtunk le hamarabb, így hamarosan visszavettük a vezetést is.

62. perc. A második félidőben csereként beálló, több harcos elfutással magát észrevétető KAPITÁR MIKLÓS újra leverekedte magát az alapvonal közelébe, majd okosan az érkező HAJDU ZSOLTI elé passzolt, aki egy ütem várakozs utn a bal alsóba lőtte a labdát. 2 : 1!

A vendégek nem adták fel, tovább próbálkoztak, de védelmünk jól állta a sarat, igazán nagy gólszerzési lehetőséget nem engedtek a vendégek agilis támadó sorának.

A szurkolók is hallatták a hangjukat, tényleg végig izgalmas lüktető volt a játék, mindkét oldalon kisebb, nagyobb lehetőségekkel.

A játékvezető többször is elveszítette a fonalat, mindkét tábor idegeit borzolta következetlen döntéseivel.

Ahogy teltek a percek, egyre nyílvánvalóbbnak tűnt, hogy a vendégek már nem tudnak változtatni az eredményen, de az utolsó percekig becsülettel küzdöttek, így egy nagyon izgalmas, Megyei szinten kiemelkedő, szinvonalas mérkőzés kerekedett a KUNSÁGI EL CLASSICÓBÓL. Soha rosszabb mérkőzést. A nézők nagy része igen elégedetten távozott, aki nem, az valószínűleg Kisújszállási illetőségű volt.

Gratulálunk ehhez a harcos szép győzelemhez, ezen a mérkőzésen, mindenki oda tette magát rendesen, elveszett labdát nem ismerve, küzdve, harcolva értük el ezt a szép és igen fontos győzelmet.

A jövő héten Tószegre látogatunk, nos ott sem vár a csapatra egy sétagalopp.

 

HAJRÁ KARCAG! VELETEK VAGYUNK! 

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
 
Még nincs hozzászólás.
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
NAPTÁR
2022. Augusztus
HKSCPSV
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
<<   >>
 
KÖVESS MINKET!

 

 
ENNYI AZ IDŐ
 
LÁTOGATÓK AZ OLDALUNKON
Indulás: 2014-03-04
 
VELETEK VAGYUNK!

 
Füled nőjön bokáig!
2022. Augusztus
HKSCPSV
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
<<   >>
 

A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Én segítek eligazodni a csillagok üzeneteiben. Várlak!!    *****    Diplomás asztrológus vár, hogy elkészítse a születési horoszkópodat, sok fontos életeseményt ismerhetsz meg. Érdemes!!!!    *****    Képek,vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Szeretettel várlak a csillagjövõ asztrológia oldalon! Válaszd ki milyen elemzésre van szükséged és rendeld meg! Kattints    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO - MHA!! BNHA!! SHOTO !! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    BNHA!! MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO LOVESTORY - MHA!! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    My hero academia fanfictionok!! Szereted a Hõsakadémát? Olvass fanfictionokat a legnépszerûbb karakterekkel!!Hõsakadémia    *****    Elena Hill, valódi lázadó, vagy éppen jó kislány? Milyen sorsot szán neki a jövõ?    *****    Melody Redwine mûvész lelkû, vidám és nagyon tudatos lány, és nem mellesleg... BOSZORKÁNY.    *****    Új tartalom a Blogomon ----->Linkinlady    *****    A kamaszkor eleve zûrös, de ha valaki természetfelettinek született, nem a hormonok jelentik a legnagyobb problémát.    *****    Lauren McCellan nem sejtette elõre, hogy mibe csöppen, amikor elindult a választáson... Aztán megnyerte.    *****    Asha Kendare-t a családja egy ballépés miatt számûzte, de nem biztos, hogy a boszorka tanult is az esetbõl.    *****    Castiel bukott angyalként beleszeretett egy halandóba... Egy boszorkányba. A szerelmüket örökre elátkozták?    *****    Daxton Lewiev valódi vérfarkas, akinek fontos a családi büszkeség, és a vérvonal tisztasága, de ez vajon elegendõ?    *****    Egy apró, kreatív közösség, akik szeretettel várják új tagjaikat. Írjuk meg együtt ezt a történetet! - Csatlakozz! - RPG    *****    Ágica könyvtára - Mindent az olvasásról - Beszélgetések könyvekrõl, olvasásról! :) - Frissen nyílt oldal    *****    Egy apró, kreatív közösség, akik szeretettel várják új tagjaikat. Írjuk meg együtt ezt a történetet! - Csatlakozz! - RPG    *****    Új tartalom és kinézet a Blogomon ----->Linkinlady