KLBK - Karcagi Labdarúgó Baráti Kör
google-site-verification: google0fec882942f13186.html
Menü
 
SZAVAZÁS
Lezárt szavazások
 
HAJRÁ KARCAG!
HAJRÁ KARCAG!
 
Brain Drain: Karcagi Labdarúgó Induló
 
RÓLUNK

A karcagi labdarúgás szurkolói, támogatói és szimpatizánsai kezdeményezésére - a Karcagi SE Labdarúgó Szakosztályával együttműködve - 2014 januárjában megalakult a Karcagi Labdarúgó Baráti Kör.

Mi, a baráti kör tagjai három célt tűztünk magunk elé:

TÁMOGATÁS - a Karcagi SE Labdarúgó Szakosztálya csapatainak segítése; a felnőtt és az U21-es csapat kiemelt módon való segítése és támogatása.

TÁRSASÁG - közösség kialakítása a karcagi labdarúgás szurkolói, szimpatizánsai és támogatói számára.

TÁJÉKOZTATÁS - a csapatokkal kapcsolatos hírek, információk összegyűjtése és publikálása.

Fontosnak tartjuk a szurkolók minél szélesebb körű kiszolgálását. Kezdeményezésünkre újra büfé üzemel a mérkőzések alatt, a szünetekben tombolasorsolást tartunk. A KSE mérkőzéseinek időpontját tartalmazó szurkolói kártyával kedveskedünk a mérkőzésekre kilátogatóknak. Szeretnénk, ha újra közösségi élményt jelentene minden labdarúgó-mérkőzés.

A Karcagi Labdarúgó Baráti Kör tagja az lehet, aki megvásárolja a baráti kör tagsági igazolványát, ezzel támogatva a karcagi labdarúgást. A baráti kör tagjai egyidejűleg a Karcagi SE pártoló tagjává is válnak, így jogosultak a hazai futballmérkőzéseket ingyenesen megtekinteni.

Kérjük, támogassa Ön is a karcagi labdarúgást! Várjuk sorainkba! Hajrá Karcag!

Karcagi Labdarúgó Baráti Kör

Elérhetőségeink:

Telefon: (30)424-1511
Web:

 

A weboldalon található tartalmak változatlan továbbközlése esetén az alábbi forrásmegjelölést kérjük használni: "Forrás: Karcagi Labdarúgó Baráti Kör (www.klbk.gportal.hu)". Minden más esetben a Karcagi Labdarúgó Baráti Kör előzetes írásbeli hozzájárulása szükséges.  A jogosulatlan felhasználás jogi következményeket vonhat maga után.

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
NAPTÁR
2022. Augusztus
HKSCPSV
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
<<   >>
 
KÖVESS MINKET!

 

 
ENNYI AZ IDŐ
 
LÁTOGATÓK AZ OLDALUNKON
Indulás: 2014-03-04
 
VELETEK VAGYUNK!

 
Füled nőjön bokáig!
2022. Augusztus
HKSCPSV
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
<<   >>
 

A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Én segítek eligazodni a csillagok üzeneteiben. Várlak!!    *****    Diplomás asztrológus vár, hogy elkészítse a születési horoszkópodat, sok fontos életeseményt ismerhetsz meg. Érdemes!!!!    *****    Képek,vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Szeretettel várlak a csillagjövõ asztrológia oldalon! Válaszd ki milyen elemzésre van szükséged és rendeld meg! Kattints    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO - MHA!! BNHA!! SHOTO !! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    BNHA!! MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO LOVESTORY - MHA!! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    My hero academia fanfictionok!! Szereted a Hõsakadémát? Olvass fanfictionokat a legnépszerûbb karakterekkel!!Hõsakadémia    *****    Elena Hill, valódi lázadó, vagy éppen jó kislány? Milyen sorsot szán neki a jövõ?    *****    Melody Redwine mûvész lelkû, vidám és nagyon tudatos lány, és nem mellesleg... BOSZORKÁNY.    *****    Új tartalom a Blogomon ----->Linkinlady    *****    A kamaszkor eleve zûrös, de ha valaki természetfelettinek született, nem a hormonok jelentik a legnagyobb problémát.    *****    Lauren McCellan nem sejtette elõre, hogy mibe csöppen, amikor elindult a választáson... Aztán megnyerte.    *****    Asha Kendare-t a családja egy ballépés miatt számûzte, de nem biztos, hogy a boszorka tanult is az esetbõl.    *****    Castiel bukott angyalként beleszeretett egy halandóba... Egy boszorkányba. A szerelmüket örökre elátkozták?    *****    Daxton Lewiev valódi vérfarkas, akinek fontos a családi büszkeség, és a vérvonal tisztasága, de ez vajon elegendõ?    *****    Egy apró, kreatív közösség, akik szeretettel várják új tagjaikat. Írjuk meg együtt ezt a történetet! - Csatlakozz! - RPG    *****    Ágica könyvtára - Mindent az olvasásról - Beszélgetések könyvekrõl, olvasásról! :) - Frissen nyílt oldal    *****    Egy apró, kreatív közösség, akik szeretettel várják új tagjaikat. Írjuk meg együtt ezt a történetet! - Csatlakozz! - RPG    *****    Új tartalom és kinézet a Blogomon ----->Linkinlady