KLBK - Karcagi Labdarúgó Baráti Kör
google-site-verification: google0fec882942f13186.html
Menü
 
SZAVAZÁS
Lezárt szavazások
 
HAJRÁ KARCAG!
HAJRÁ KARCAG!
 
Brain Drain: Karcagi Labdarúgó Induló
 
FRISS HÍREK
FRISS HÍREK : Szép őszi idő, 3:0!

Szép őszi idő, 3:0!

Kukucska  2019.10.13. 12:00

Valljuk be, többre számítottunk Tószegen, itt volt a lehetőség javítani!


Nagyon kellemes , napsütéses idő fogadta az érdeklődőket, ezen a szombat délutánon.

Szinte teljes csapattal állhattunk ki, a nem túl nagy erőt képviselő Fegyverneki gárda ellen. Egyedül Erdei Tibi hiányzott a csapatból, munkahelyi elfoglatságai miatt.

KARCAGI SE - FEGYVERNEKI KSE  3 : 0  (1:0)

 

KARCAGI SE : Belényesi - Szívós Gy.,TERJÉK, Szőke, LÁZÓK - Kovács, SZENTANNAI, SZÍVÓS G., Domokos - Ballók, Hajdu.

CSERÉK : Fekete, Orosz, Burai, Kiss, Tóth, Kis, Balajti.

Ünnepi kezdőrúgással kezdődött a mérkőzés, Bukovszky Domi születésnapi ajándékként végezhette el ezt az igen fontos feladatot!

A csapatok elég álmosan kezdtek, a mieink ébredtek hamarabb és támadólag léptek fel a vendégekkel szemben, de az igazság az, hogy rengeteg hibával tették ezt. Igazából nem volt meg az átütő erő a csapatban, így a vendégek kapuja, csak nagyon ritkán került veszélybe, de támadóink akkor sem tudták megolhatatlan feladat elé állítani a vendégek portását!

Szépen, mondhatni unalmasan csordogált a mérkőzés, az izgalmakról Bodac Tamás játékvezető gondoskodott, következetlen felfogásával, mindkét csapat vezetőit, játékosait idegesítve, aminek hangot is adtak, így pillanatokon belül két sárgával gazdagodott csapatunk. Hát igen, a szabályokat, nemcsak tudni, hanem alkalmazni is kellene, amikor is szándékos, a mez szakító szilárdságát tesztelő játékosnak, sárga lap helyett szabálymagyarázatot tartunk, nos ez a rossz szabályértelmezés és játékvezetői felfogás!

Azért néha volt egy kis foci is.

32. perc. Szívós Gergő fordult le az őt támadó védőről és kb. 12 méterről, jobbal, fordulásból a jobb alsó sarokba bombázott!  1:0!

A szünetig már nem igazán történt említésre méltó esemény, hacsak az nem, hogy a játékvezető nem igen találta a fonalat, így továbbra is össze-vissza fujdogált, mint a tavaszi szél.

A szünetben, szokásainkhoz híven, tombola sorsolás zajlott a KLBK és támogatóinak segítségével, ahol ezúttal is értékes nyereményekkel gazdagodhattak a tombola vásárlók!

A második félidőben, támadóbban léptek fel a vendégek, no nem volt nehéz, hiszen az első etapban erre vonatkozóan semmi szándékot nem mutattak.

Éppen, hogy elkezdődött a mérkőzés harmadik harmada, amikor megélénkültek az események.

61. perc. Bal oldali szögletet végezhettünk el, a jól középre szálló lasztira Terjék Peti érkezett ellenállhatatlanul, és nagy erővel a jobb alsóba fejelt. 2:0!

Látva a vendégek erejét bátran állíthattuk, el is dőlt a mérkőzés.

Persze jöttek ők becsülettel, de egy-két próbálkozáson kívül, igazból, csak egyszer tették próbára Belényesi Laci tudását, de bravúros védésének köszönhetően, nem tudtak kifogni rajta.

76. perc. Szívós Gergő ,remek 40 méteres indítására startolt ki két védő közül az immáron 10 gólos Hajdu Zsolti, aki szépen átvette a labdát, majd két lépés után jobb külsővel, a bal felsőbe lőtt. 3:0! No, végre, csak nem felejtettünk el focizni!

Ebben a meccsben ennyi volt. A vendégek képtelenek voltak, mi pedig már nem is nagyon akartunk több energiát elégetni. Könnyedén, mondhatnám magabiztosan lehoztuk ezt a mérkőzést.

A következő fordulóban, miután letöltöttük a szabad napunkat Törökszentmiklósra látogatunk. A labda gömbölyű!

Képek!

HAJRÁ KARCAG! VELETEK VAGYUNK!

 

Még nincs hozzászólás.
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
NAPTÁR
2022. Augusztus
HKSCPSV
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
<<   >>
 
KÖVESS MINKET!

 

 
ENNYI AZ IDŐ
 
LÁTOGATÓK AZ OLDALUNKON
Indulás: 2014-03-04
 
VELETEK VAGYUNK!

 
Füled nőjön bokáig!
2022. Augusztus
HKSCPSV
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
<<   >>
 

A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Én segítek eligazodni a csillagok üzeneteiben. Várlak!!    *****    Diplomás asztrológus vár, hogy elkészítse a születési horoszkópodat, sok fontos életeseményt ismerhetsz meg. Érdemes!!!!    *****    Képek,vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Szeretettel várlak a csillagjövõ asztrológia oldalon! Válaszd ki milyen elemzésre van szükséged és rendeld meg! Kattints    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO - MHA!! BNHA!! SHOTO !! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    BNHA!! MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO LOVESTORY - MHA!! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    My hero academia fanfictionok!! Szereted a Hõsakadémát? Olvass fanfictionokat a legnépszerûbb karakterekkel!!Hõsakadémia    *****    Elena Hill, valódi lázadó, vagy éppen jó kislány? Milyen sorsot szán neki a jövõ?    *****    Melody Redwine mûvész lelkû, vidám és nagyon tudatos lány, és nem mellesleg... BOSZORKÁNY.    *****    Új tartalom a Blogomon ----->Linkinlady    *****    A kamaszkor eleve zûrös, de ha valaki természetfelettinek született, nem a hormonok jelentik a legnagyobb problémát.    *****    Lauren McCellan nem sejtette elõre, hogy mibe csöppen, amikor elindult a választáson... Aztán megnyerte.    *****    Asha Kendare-t a családja egy ballépés miatt számûzte, de nem biztos, hogy a boszorka tanult is az esetbõl.    *****    Castiel bukott angyalként beleszeretett egy halandóba... Egy boszorkányba. A szerelmüket örökre elátkozták?    *****    Daxton Lewiev valódi vérfarkas, akinek fontos a családi büszkeség, és a vérvonal tisztasága, de ez vajon elegendõ?    *****    Egy apró, kreatív közösség, akik szeretettel várják új tagjaikat. Írjuk meg együtt ezt a történetet! - Csatlakozz! - RPG    *****    Ágica könyvtára - Mindent az olvasásról - Beszélgetések könyvekrõl, olvasásról! :) - Frissen nyílt oldal    *****    Egy apró, kreatív közösség, akik szeretettel várják új tagjaikat. Írjuk meg együtt ezt a történetet! - Csatlakozz! - RPG    *****    Új tartalom és kinézet a Blogomon ----->Linkinlady